top of page

נשים, העשרה

פרופ' אולגה רז

דיאטנית קלינית, מהמומחיות המובילות בתחום התזונה בארץ, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

פרופ' אולגה רז

תזונה נכונה ובריאה

פרופ' אולגה רז פיתחה שיטה ייחודית, מהפכנית ואפקטיבית להרזיה, לשיפור הבריאות והחיוניות.

בשיטה לומדים איך להפוך את הרצון לרדת במשקל להרזיה אמיתית ואיך לשמר את התוצאות לאורך זמן.

השיטה מלמדת כיצד שינוי בגישה לאוכל יכול להוביל לשינוי במשקל, בחשיבה ובחיים וכיצד ניתן לשמר את התוצאות לאורך זמן.

חלק מהנושאים אליהם תחשפו במהלך ההרצאה :

•         מה גורם לנו להשמין?

•         מהם המדדים הנכונים לקביעת ההשמנה?

•         מה הסכנות בהשמנה?

•         האם כל סוגי ההשמנה הם אותו הדבר?

•         מהי תזונה נכונה להרזיה ולשיפור הבריאות?

•         מהי דיאטת הלחם ומהם יתרונותיה?

•         כיצד שינוי בתזונה יכול לשפר את הבריאות, הערנות והחיוניות?


אודות

פרופ' אולגה רז, דיאטנית קלינית, מהמומחיות המובילות בתחום התזונה בארץ, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי "איכילוב", מנכ"לית החברה "שיטת אולגה רז להרזיה ותזונה בריאה" וראש המחלקה לתזונה במרכז האוניברסיטאי אריאל, מחברת רבי המכר "לאכול לחם ולרזות", "מרזים עם אולגה רז" ואחרים.

מרואיינת קבועה בתוכניות בריאות ולייף-סטייל בערוץ 22 ו-10, כותבת בכתבי עת פופולאריים ומקצועיים ומנחה תוכנית קבועה ב"רדיו ללא הפסקה" 103 FM.

מרצה בכנסים מקצועיים לדיאטניות ורופאים ובאירועים לקהל הרחב.

כתבות


תגובות מההרצאה

​​

מרצים שאולי יעניינו אותך

bottom of page