
עוד מרצים בנושא
מהסיפון לדירקטוריון
אלוף (מיל') אליעזר (צ'ייני) מרום בסדרת הרצאות מרתקת על מנהיגות, אסטרטגיה וקבלת החלטות.
בעידן של חוסר ודאות גלובלי ושינויים טכנולוגיים מהירים, ארגונים מחפשים כלים פרקטיים לניהול משברים והובלת צוותים להישגים. אלוף (מיל') אליעזר (צ'ייני) מרום, מפקד חיל הים לשעבר, פותח את יומן ההרצאות שלו ומזמין ארגונים וחברות למפגש מעורר השראה המשלב חוויות מבצעיות מלב ים עם תובנות ניהוליות מהשורה הראשונה.
ההרצאה: חוויה של מנהיגות תחת אש
בהרצאותיו, צ'ייני לוקח את הקהל אל מאחורי הקלעים של המבצעים המורכבים ביותר של צה"ל, ומנתח את הדינמיקה של הובלת אנשים ברגעים הקריטיים ביותר.
ההרצאות מותאמות אישית לקהל היעד - החל מפורומים של הנהלה בכירה ועד לכנסים מקצועיים רחבים.
נושאי ההרצאות המרכזיים:
ניהול ומנהיגות בתנאי אי-ודאות: איך שומרים על קור רוח ומקבלים החלטות גורליות כשהנתונים חסרים והלחץ בשיאו?
בניית נבחרת מנצחת: הסודות מאחורי הפיכת יחידה צבאית (או צוות בחברה) למכונה משומנת שחותרת למגע ולניצחון.
חדשנות וטכנולוגיה בשירות האסטרטגיה: כיצד חיל הים רתם את הטכנולוגיה לשינוי פני המערכה, ומה המגזר העסקי יכול ללמוד מכך.
ישראל והמזרח התיכון: ניתוח אסטרטגי מרתק של הזירה הביטחונית והשפעתה על הכלכלה והחברה בישראל.
למה להזמין את צ'ייני להרצאה?
"היכולת להוביל אינה נמדדת בדרגות על הכתפיים, אלא באמון שהפקודים או העובדים נותנים בך ברגע האמת," אומר מרום.
ההרצאות של מרום ידועות בזכות:
סיפורים בגובה העיניים: שילוב נדיר של כריזמה פיקודית עם הומור ונגישות.
כלים פרקטיים: כל סיפור קרב מתורגם למסקנה יישומית לעולם העסקים והניהול.
פרספקטיבה ייחודית: מבט מעמיק של מי שעמד בצמתים החשובים ביותר של הביטחון הלאומי.
אודות
אליעזר (צ’ייני) מרום הוא אלוף (מיל’) בצה”ל ומפקד חיל הים הישראלי לשעבר. במהלך 38 שנות שירותו מילא שורה של תפקידי פיקוד בכירים והוביל מבצעים אסטרטגיים משמעותיים. לאחר שחרורו כיהן כיו”ר רשות שדות התעופה, שימש יועץ אסטרטגי ומרצה בנושאי מנהיגות, ביטחון וקבלת החלטות.
כתבות
תגובות מההרצאה
תגיות
מרצים בנושא אחר
בדיקת זמינות ללא התחייבות!
בדקו את הזמינות של המרצה ללא כל התחייבות! תהליך מהיר, פשוט וקל שיחסוך לכם זמן וייתן לכם תשובה לקראת הכנס או האירוע שלכם.



